Jedilnik

JEDILNIK

OD 20. DO 24. 5. 2019

 

PONEDELJEK

MALICA: ČRNI KRUH(1,7,11), MASLO(7), MARMELADA, JABOLKO, ČAJ

KOSILO: ZELENJAVNA KREMNA JUHA(7), KROMPIRJEVI SVALJKI(1,3), HAŠE OMAKA, ZELENA SOLATA, ČAJ/VODA

POPOLDANSKA MALICA: RŽENO  PECIVO(1,7,11), GROZDJE, LEŠNIKI(8), ČAJ/VODA

 

TOREK

MALICA:  AJDOV KRUH(1,7,11), ČOKOLADNI NAMAZ(1,6,7,8), ČAJ, JAGODE

KOSILO: KORENČKOVA JUHA(1,3), TELEČJI PAPRIKAŠ(1), VODNI VLIVANCI(1,3), KUMARIČNA IN ZELENA SOLATA, KOMPOT

POPOLDANSKA MALICA: PIRINO PECIVO(1,7,11), SVEŽI  KORENČEK, JABOLKO, ČAJ/VODA

 

SREDA

MALICA: PIRIN KRUH(1,7,11), TUNINA(4), SVEŽ PARADIŽNIK,  ČAJ Z LIMONO, BANANA

KOSILO: KOSTNA JUHA Z RIŽKOM(1,3), BUČKE V OMAKI, PIRE KROMPIR(7), SOJIN POLPET(3,6), ZELENA SOLATA, SLADOLED(7), ČAJ/VODA

POPOLDANSKA MALICA: GRAHAM PREPEČENEC(1,6,7,11), SIROVE KOCKE(7), JAGODE, ČAJ/VODA

 

ČETRTEK

MALICA: KORUZNI KOSMIČI(1,3,6,7,11), MLEKO(7), BRESKEV

KOSILO: KROMPIRJEV GOLAŽ(1), ČRNA ŽEMLJA(1,7,11), PECIVO(1,3,7), KOMPOT/VODA

POPOLDANSKA MALICA: TEKOČI SADNI JOGURT(7), AJDOVO PECIVO Z JOGURTOM(1,7,11), RINGLO, ČAJ/VODA

 

PETEK

MALICA:  SALAMA PURANJA PRSA, OVSENI KRUH(1,7,11), KISLA KUMARICA, ČAJ, RINGLO

KOSILO: BROKOLIJEVA JUHA(7), PEČEN PIŠČANEC, RIŽ Z ZELENJAVO, PARADIŽNIKOVA SOLATA, ČAJ/VODA

POPOLDANSKA MALICA: MARELICE, ČRNA ŽEMLJA,(1,7,11) SVEŽA PAPRIKA, ČAJ/VODA

SNOVI ALI PROIZVODI, KI POVZROČAJO ALERGIJE ALI PREOBČUTLJIVOSTI:

  1. Žita, ki vsebujejo gluten;2. raki in proizvodi iz njih; 3. jajca in proizvodi iz njih;4. ribe in proizvodi iz njih;5. arašidi (kikiriki) in proizvodi iz njih;6. zrnje soje in proizvodi; 7. mleko in mlečni proizvodi (ki vsebujejo laktozo), 8. oreški; 9. listna zelena in proizvodi iz nje;10. gorčično seme in proizvodi iz njega;11. sezamovo seme in proizvodi iz njega; 12. žveplov dioksid in sulfiti v koncentraciji več kot 10 mg/kg ali 10 mg/l glede na skupni SO 2, 13. volčji bob in proizvodi iz njega;14. mehkužci in proizvodi iz njih

 

V primeru, da ni mogoče zagotoviti ustreznih živil, si pridržujemo pravico spremeniti jedilnik.