Spoštovani starši.

Z vsemi novostmi, vas bom obveščal preko spletne strani. Zato jo prosim, redno prebirajte.

 

17. 3. 2020 – Občina Trebnje do preklica prepoveduje uporabo zunanjih športnih igrišč in otroških igral.

 

 

Danes, 13. 3. 2020, bomo imeli le en odvoz in sicer ob 13.00. OPB bo organiziran v eni skupini.

 

 

Obveščam vas, da v skladu z Uredbo, ki stopil v veljavo v ponedeljka, 16. 3. 2020, šola in vrtec zapirata vrata. Kako bo z varstvom otrok za starše, ki delajo v službah, ki omogočajo delovanje države (policija, zdravstvo, vojska, komunala, energetika …), še nimamo navodil. Takoj, ko jih prejmemo, vas bom obvestil na tem mestu. Vseeno pa vas ob tem pozivam, da naj otroci ostajajo doma, da se ne družijo, da preživijo večino časa zunaj. To velja za vse nas, kajti le tako lahko preprečimo širjenje virusa.

Za zagotavljanje kontinuiranega dela (poučevanje in učenje) je pomembno, da dobro sodelujemo vodstvo šole, učitelji, učenci in starši. Zato bomo od ponedeljka dalje izvajali izobraževanje na daljavo. Po koncu današnjega pouka, se bomo sestali strokovni delavci in pripravili načrt izobraževanja na daljavo ter izdelali protokol komunikacije s starši oz. učenci. Pri tem boste imeli veliko vlogo tudi starši, saj nam boste pomagali posredovati navodila vašim otrokom in hkrati nam nazaj posredovali povratno informacijo o izvedeni nalogi, težavah, vprašanjih …

Kjer bo to možno, pa bo potekala direktna komunikacija z učenci (pri starejših).

V primeru, da nam bodo v prihodnjih dneh posredovana kakršnakoli navodila s strani Zavoda za šolstvo ali Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport ter se bodo le-ta karkoli bistveno razlikovala od našega načrta, vas bomo o tem seveda obvestili.

S skupnim ciljem zagotavljanja neprekinjenega izobraževanja vas prosim za dosledno upoštevanje načrta z navodili učiteljev. Z dobrim skupnim sodelovanjem bomo veliko lažje realizirali predpisano število ur pri vsakem predmetu, obenem pa bodo učenci v tem času samoizolacije tudi zaposleni s koristnim delom.

Z vsemi nadaljnjimi ukrepi in informacijami vas bomo sproti obveščali.

Lep pozdrav.

 

mag. Gregor Udovč, ravnatelj

 

Related Images:

Dostopnost