Vabimo vas na delavnico Pričakovanja staršev  v OŠ Veliki Gaber v učilnico 5. a v ponedeljek, 19. 11. 2018, od 18. do 20. ure

Srečanje bo potekalo v obliki delavnice, pri čemer bo na začetku kratko predavanje oz. teoretični uvod, temu pa bo sledila vodena diskusija. Zaradi takšnega načina dela je nujno, da se oblikuje skupina zaprtega tipa, zato so potrebne predhodne prijave na e-naslov: zdraveobcine@gmail.com ali 031/228 514. Na srečanju je zaželena in priporočena udeležba obeh staršev. Udeleženci bodo prejeli izročke in zahvalo za udeležbo.

Srečanja bosta vodila zakonca in starša 4 otrok dr. Tadeja Milivojevič Nemanič, Imago partnerska terapevtka in Tjaž Nemanič, Imago facilitator.

Vsi starši imamo sanje, želje in pričakovanja povezana z našimi otroci. In včasih zaradi le teh nismo sposobni videti otrok. Naša pričakovanja pa so pogosto povezane z nami, z našimi nezadovoljenimi potrebami in ne z otroci in njihovimi potrebami.

Na delavnici bova spregovorila o tem, kako prepoznati pričakovanja in sanje, ki jih imamo o svojem otroku ter kako pričakovanja preprečujejo, da bi otroka videli takega kot je.

Šola za starše – vabilo

Related Images:

Dostopnost